Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Super Sneki kao Ana Bekuta - Dopašću se Mrkonjiću! (Foto)

Pobednica poslednje epizode šoua "Tvoje lice zvuči poznato", Snežana Babić Sneki, u subotu se vraća svom žanru, te će zapevati kao folk pevačica Ana Bekuta.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Super Sneki kao Ana Bekuta - Dopašću se Mrkonjiću! (Foto)



Super Sneki prošle subote bila je kraljica popa Madona, a sledeće se vraća svojim matičnim, narodnjačkim vodama, te će se uvući u kožu Ane Bekute, a možda i pod kožu koleginicinog ljubavnog partnera, bivšeg ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića!

"Bilo mi je vrlo zanimljivo da glumim Anu, jer ljudi smatraju da kod nje nema ništa specifično što bi moglo da se skine, a videće da ima. Mnogo sam srećna što se konačno vraćam svom fahu. Bekuti će se svideti imitacija, sigurna sam, jer smo na svaki detalj mislili, od ruža, narukvica, frizure, garderobe, na sve, zaista, tako da sam ubeđena da će joj se dopasti", priča Super Sneki i kroz smeh dodaje: "A Mrki će tek da se svidi! Bez Greške!"


Foto: Prva

Inače, Super Sneki će u sledećoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato", kako bi dočarala svoju koleginicu Anu Bekutu, postati brineta! A pošto je dobijala samo kompliment za komplimentom na račun nove boje kose, pobednicaposlednje epizode spektakularnog šoua razmišlja i da trajne pređe u brinete. "Zbog uloge sam ofarbala kosu i mogu vam reći da sam samo pohvale dobila, a i meni se dopada kako mi stoji tamnija boja. Razmišljam o tome da ostanem brineta, malo zbog promene, što da ne", iskrena je Super Sneki.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>