Region

Svet

Farma 5: Romana i Sloba uz suze proslavili slavu Sveti Vrači! (Foto)

Romana Panić i Slobodan Đurković danas su na imanju u Lisoviću proslavili slavu Sveti Vrači, a atomosfera na proslavi i pristiglapisma najdražih naterali su im suze na oči.

Farma 5: Romana i Sloba uz suze proslavili slavu Sveti Vrači! (Foto)



Nakon što su zapalili slavsku sveću, Romana i Sloba pristupili su onom najemotivnijem delu današnjeg dana, a to su čitanja pisma najbližih. Romana je kazala da je njeno pismo kratko, ali već kof prvih reči krenula je da grca, pa nije uspela da zaustavi suze.

"Žao mi je što nisi sa nama da zajedno zapevamo i razveselimo svoje goste, vole te mama i tata", jedva je kroz suze pročitala Romana.



Ni Sloba nije bio ništa manje emotivniji, pa on od suza nije ni uspeo da završi čitanje svog pisma, pa je taj posao morao umesto njega da preuzme gazda Ivan Marinković.

"Srećo, znaš da sam uvek uz tebe i da imam poverenja. Ponosna sam što te imam", reči su koje je Slobina devojka uputila farmeru.

Uz bogatu trpezu, farmeri su zajedno sa Slobom i Romanom proslavili njihovu slavu, a Romana je još poručila da je danas takođe i Dan dijabetičara, pa je pozdravila sve ljude koji se bore sa tom bolešću, i podsetila da je i ona dijabetičar.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>