Region

Svet

Filip Panajotovć: Pljeskavice i sarme zaobilazim u širokom luku!

Dečko Stanije Dobrojević, maneken Filip Panajotović, otkriva čime se on to najviše hrani, pa uspeva da održi besprekorno telo i tonus mišića.

Filip Panajotovć: Pljeskavice i sarme zaobilazim u širokom luku!



Filip Panajotovič, maneken koji je Srbiju predstavljao na izboru "Best Model of The World” održanom u Turskoj prošle godine, otkrio je kako se snalazai u kuhinji, te kojim namirnicama ima da zahvali na svojoj odličnoj formi.

"Za mene spremanje hrane nikada nije bio problem. Imao sam dva lokala brze hrane u vlasništvu, tako da sam jako dobro upoznat sa pripremom te moderne hrane", kazao je Filip.

Takođe, on je otkrio da ne voli mleveno meso i da nije neki ljubitelj domaćih, srpskih specijaliteta. "Ćevape, sarmu i pljeskavice ne jedem, već ih zaobilazim u širokom luku. Obožavam kinesku i italijansku kuhinju. U kineskom restoranu najčešće naručujem piletinu, i nju zaista volim da jedem, na bilo koji način da je pripremljena. Posebno bih izdvojio piletinu sa kikirikijem ili sa pečurkama, pavlakom", priča Filim i dodaje da kad je u pitanju italijanska kuhinja, najviše voli da jede paste i pice na sto načina.

"Sa Stanijom često odem u kineski restoran u Novom Sadu, tamo odlično pripremaju hranu i usluga je na vrhunskom nivou", rekao je maneken.

Autor: T.I.
Izvor: svet.rs
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>