Region

Svet

Baka po treći put: Neda Ukraden će dobiti unuka! (Foto)

Folk zvezda Neda Ukraden ima razlog za radovanje, jer će pevačica početkom iduće godine postati baka, i to po treći put!

Baka po treći put: Neda Ukraden će dobiti unuka! (Foto)



Neda Ukraden, pored dve unuke, uskoro će dobiti i unuka! Naime. ćerka popularne Nede, Jelena Bilbija Minović, očekuje sina, te će njihov dom postati bogatiji za još jednog člana krajem januara iduće godine.

"Presrećna sam što ću dobiti još jedno unuče i što će nas biti više, jer sam ja jedinica, a i Jelena je. Moram da priznam da smo se potajno pripremali za još jednu devojčicu, ali nas je Jelena malo zatekla", zadovoljno priča Neda Ukraden.

Ponosna baka je kazala da se raduju dečaku, i da je lepo što će bliznakinje Aleksandra i Neda dobiti brata. "Znaju da treba da dođe još jedna beba, upoznajemo ih sa trudnoćom. Može da bude delikatno za malene kada nisu u centru pažnje, ali mogu da obećam da im ljubavi sigurno neće nedostajati. Svi ćemo se truditi da im pomognemo da prevaziđu otpor ako ga bude bilo", kaže pevačica.



Inače, popularna pevačica proširuje svoj biznis, te u duhu iščekivanja prinove u njihovoj porodici, ona planira i da otvori igraonicu za decu, te je trenutno usred građevinskih radova. "Novina koju ćemo u našoj igraonici uvesti je to da ćemo imati i odvojen "bjuti" prostor u kome će mame moći da se posvete malo sebi, odmore i ulepšaju dok se deca igraju", objašnjava Neda Ukraden.

Inače, da za nju nema odmora, pokazuje i to što Neda, i pored silnih drugih obaveza, uspeva čak da radi i u studiju, i to na snimanju dve nove pesme! Jedna se očekuje krajem ove godine, dok će u drugoj publika moći da uživa na proleće. Takođe, ne zanemaruje ni nastupe, te popularna pevačica ovog vikenda nastupa u Sloveniji, dok će 29. novembra održati koncert u Zagrebu.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>