Ljubav

Style

Zbog ovakvih žena muškarcima klecaju kolena! Budite i vi fatalne zavodnice!

Sigurno vas je zanimalo kakva bi žena trebalo da budete i koje trikove da upotrebite kako biste kod njega proizveli onaj nivo fatalne poželjnosti, a sada to možete i saznati!

Zbog ovakvih žena muškarcima klecaju kolena! Budite i vi fatalne zavodnice!



Muškarci vole "nevaljale" devojke. Tu dileme nema. A pod "nevaljalim" devojkama podrazumevamo one koje se ne ustručavaju da eksperimentišu i uživaju u seksu. Evo nekih osnovnih modela ponašanja "zločestih" cura zbog kojih muškarci padaju s nogu.

Širom otvorene oči
Opšte je poznato to da su muškarci vizuelni tipovi, a oči su im posebno širom otvorene tokom seksa. I "zloće" devojke vole da gledaju baš kao i muškarci. "Zloća" nema problem da posmatra svaki detalj koji se događa tokom polnog odnosa, a mnoge od njih glasno će da izraze oduševljenje onim što posmatraju. Osim toga, zločeste devojke neće imati problema sa snimanjem seksa. Šta više, one će to i posticati. Zašto muškarci to vole? Zato što ih veoma uzbuđuje kada vide da devojka rado gleda ono što gledaju i oni.

Što na umu, to na drumu
Da, sve devojke odmalena uče da ne smeju da govore proste, tačnije prljave reči. Međutim, neke devojke tokom odrastanja zaborave na takve savete i stvore svoja pravila. To su zločeste devojke koje se ne žele sputavati ni u čemu pa tako ni u verbalnom izražavanju tokom seksa. One nemaju problema da partneru govore prostote na uvo i nemaju problema da viču one reči koje bi kod vaših majki izazivale nesvesticu. Zašto muškarci to vole? Zato što su i oni skloni besramnom govoru, a kada to čini njihova partnerka, otpuštaju sve kočnice i beskrajno uživaju.
 
A Oskara dobija…
Zločestim devojkama nije strano igranje uloga. One se ne moraju dvaput nagovarati da obuku seksi kostim medicinske sestre. Osim toga, one će same imati ideju da se jedne noći pretvore u seksi navijačice, a naredne u opasne domine. Zločestoj devojci sve opcije su otvorene, a izbor uloge zavisi od raspoloženja. Osim odećom, ona će svoju ulogu propratiti do kraja i svim ostalim što joj za to treba. Zašto muškarci to vole? Zato što imaju prilike da budu s likovima o kojima su odmalena sanjali.
 
Žene u potrazi
Zločeste devojke znaju da uživaju u telu svog partnera. One nemaju problema s tim da mu detaljno proučavaju golo telo. Zadržavaju se na mestima na kojima žele, dodiruju, posmatraju, proučavaju… One nisu stidljive i nemaju problema da pokažu oduševljenje pojedinim delovima muškoga tela. Zašto se muškarcima to sviđa? Takvo ponašanje godi njihovom egu, a kad žena jasno pokaže oduševljenje njegovim izgledom, sreći nema kraja.

Autor: T.I.
Izvor: tportal.hr
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>