Region

Svet

Nataša Bekvalac odlaže useljenje sa Vladom zbog feng šuija!

Nataša Bekvalac, iako je luksuzni stan na Senjaku pazarila još početkom godine, još uvek se nije uselila, a niti će skoro, dokle god stan ne bude kompletno uređen po pravilima feng šuija.

Nataša Bekvalac odlaže useljenje sa Vladom zbog feng šuija!



Atraktivna pevačica Nataša Bekvalac veliki je ljubitelj drevnih istočnjačkih veština, te je namerila da svoj stambeni prostor udesi po pravilima drevne kineske metode opremanja životnog prostora. Stoga, kako izvor Blica saznaje, Nataša nije želela sama da eksperimentiše sa tim, već je taj posao poverila stručnjaku za feng šui.

"Nataši je jako važno da joj stan u kojem će živeti sa Hanom bude uređen na taj način, kao i da se ona u njemu oseća uravnoteženo i smireno", otkrio je izvor i dodao da je pevačica već osetila blagodeti boravka u prostoru opremljenom prema feng šuiju.

"U razgovoru sa stručnjakom, Nataša je saznala da se primenom feng šuija celoj porodici, ali i njihovim potomcima, na neki način obezbeđuje blagodet. To je samo bio dodatni razlog da ovako uredi svoj stan, a zna da će se i Hani i Vladi dopasti", kazao je prijatelj popularne pevačice.

Inače, da je Nata veliki poštovalac drevnih učenja, pokazuje i to što rado isprobava alternativnu medicinu. Naime, ona se početkom ove godine intenzivno podvrgavala rekonekciji – seansama koje za cilj imaju povezivanje energetskih tačaka na telu i uspostavljanje opšte harmonije organizma, kao i veze sa univerzumom.

Feng šui je već dosta uzeo maha kada su u pitanju slavne ličnosti i njihovi životni prostori. Tako, bivši Severinin verenik Milan Popović takođe je svoj životni prostor uredio u skladu sa ovom istočnjačkom metodom, kao i Vesna Zmijanac, Milan Stanković, Ognjen Amidžić, i mnogi drugi.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>