Region

Svet

Farma 5: Ekrem i Suzana - Bože, molimo te, pošalji nam Jelenu Karleušu da svima začepi usta!

Ekrem Jevrić i Suzana Perović su se izgleda zasitili svojih cimera, te priželjkuju da na imanje dođe neko nov, i to ni manje ni više no Jelena Karleuša!

Farma 5: Ekrem i Suzana - Bože, molimo te, pošalji nam Jelenu Karleušu da svima začepi usta!



"Jaoj boze molim te pošalji nam Jelenu Karleušu! Neka dođe da začepi usta svima ovima koji pričaju svašta", izrazila je želju Suzana Perović.

Ekrem Jevrić pridružio se njenim željama, a poznato je da jutjub zvezda priželjkuje popularnu Džej Kej već dugo... međutim, nije siguran da će mu se želja i ispuniti, jer kako kaže, ne bi zvezda došla zbog Jelene Golubović koja je mrzi!

"Ma kakva Golubovićka! Ma Jelena nju ni ne poznaje, ona je dama, ona je zvezda! Ne bi se ona u životu petljala sa njom", samouvereno mu je odgovarala Suzana.

"E što bi voleo da dođe... samo nju hoću da vidim! Za rođendan su mi poslali Šerifa Konjevića! Ovde samo zvezde dolaze! A baš bih voleo da Jelena dođe", razmišljao je naglas Ekrem.

"Ona je jedno kulturno stvorenje, i treba svima ovde da stane na kraj", nastavila je Suzana i dodala da je sigurna da će ih Karluša uskoro posetiti.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>