Region

Svet

Marko Bulat uoči koncerta u Pioniru: Proba, trening, stajling - ništa ne prepušta slučaju! (Foto)

Za koncert koji će povodom dve decenije uspešne karijere održati 24. novembra u Hali Pionir, Marko Bulat sprema se na svim poljima: ima redovne probe sa bendom, gostuje u televizijskim emisijama, nadgleda reklamnu kampanju, a stiže i da vežba.

Marko Bulat uoči koncerta u Pioniru: Proba, trening, stajling - ništa ne prepušta slučaju! (Foto)



Marko Bulat ima neobične fanove: Obožavalac istetovirao reči njegove pesme na leđima! (Foto)
"Trening je potreban, pre svega da bih se dobro osećao, ali i da bih bio u formi", kaže Marko Bulat, kojeg je naš fotoreporter snimio u jednoj beogradskoj teretani, dok vežba. "Stao sam sa treninzima jer sam imao preko leta mnogo obaveza, ali sad, vraćam se u formu. Pritom, koncert, koji ću odžati u "Pioniru", trajaće duže od dva sata, a scena iziskuje napor. Želim da publika oseti svu energiju koju ulažem, da bi sve bilo baš kako treba."

Marko Bulat, inače, posle treninga, satima je probao garderobu kod našeg poznatog dizajnera Bate Spasojevića, čije će neke modele nositi na koncertu.



Marko Bulat kao glumac u drami Srce u anesteziji
"Batini modeli mi odgovaraju i uvek se radije odlučujem za njih, nego druge", objasnio je Marko Bulat. "Planirano je da se nekoliko puta presvlačin na sceni, a biće i trenutaka kada će publika biti potpuno iznenađena stajlingom koji će videti pod reflektorima."

Koncert u Hali Pionir organizuje "Digi media", koja se proslavila time što je prva organizovala nastup grupe Merlin u Beogradu. Planirano je nekoliko led ekrana, reflektora, bina će biti drugačija od dosadašnjih i Bulatu će biti omogućeno da bude što bliži publici.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>