Region

Svet

Toni Cetinski pred koncert u Areni: Biće još moćnije, beogradska publika me uvek lepo dočeka! (Foto)

Toni Cetinski održao je danas u hotelu "Falkensteiner" pres konferenciju povodom beogradskog koncerta koji će 23. novembra održati u Kombank Areni i ugostiti srpsku publiku.

Toni Cetinski pred koncert u Areni: Biće još moćnije, beogradska publika me uvek lepo dočeka! (Foto)



PREMIJERA: Tony Cetinski - Zar malo to je, pogledajte novi spot! (Video)
Umesto u 12 časova, kako je najavljeno, konferencija je počela sa manjim zakašnjenjem, ali iz vrlo opravdanih razloga. Hrvatski pevač sreo je našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića. Upoznali su se, proćaskali, Toni ga je pozvao na svoj koncert, a Nole mu je obećao reket sa potpisom, kao i potpisane majice, kačkete i rekete za Tonijevu decu. Pevač je izjavio i da Nole obožava njegovu muziku, ali da nažalost neće moći da bude na koncertu jer je zauzet tog dana. "I ja njega obožavam, naravno", rekao je.



Toni Cetinski se pojavio u vrlo zanimljivom "rokerskom" stajlingu, a zatim objasnio da je on zapravo roker u duši. "Kada bi od roka moglo da se živi, ja bih se time bavio. Mislio sam: Ko će celog života pevati o ljubavi? Ali sam shvatio da uvek mogu da pevam o ljubavi. Ona je nepresušna inspiracija", rekao je pevač. Govoreći o rok muzici, spomenuo je i koga bi želeo da vidi u prvim redovima, misleći na svoje kolege. Sem što bi voleo da svaki pevač ili pevačica koji cene ono što on radi budu prisutni na koncertu, posebno bi voleo da se u publici nađe njegov prijatelj i kolega Đule iz Van Goga.

Što se samog koncerta tiče, predstaviće sve singlove sa poslednjeg albuma, a pesmu kojom će otvoriti koncert izabraće publika. "Volim interakciju sa svojim fanovima putem Fejsbuk stranice. Kao što su ranije birali, tako će izabrati i ovog puta", rekao je Toni. Produkcija na ovom koncertu biće još moćnija od prethodne, najavio je pevač i uz osmeh dodao kako će to nadomestiti nedostatak igračica na bini.



Spomenuo je i da u beogradskoj Areni ne može svako da napravi koncert, s obzirom da je i Doris Dragović najavila solistički koncert 14. februara, ohrabrena iskustvima drugih pevača koji su joj preneli svoje utiske. Toni kaže da nije lično govorio sa njom, ali da je uvek javno pričao kako ga Beograd uvek lepo dočeka i da je beogradska publika nešto posebno. Aplauz koji je dobio na prošlom koncertu nakon što je otpevao "Karuzo" nigde se nije ponovio, i to je ono što ga posebno raduje.

Željko Joksimović i Toni Cetinski: Pao dogovor na obali mora! (Foto)
Bilo je reči i o duetu sa Željkom Joksimovićem koji je u pripremi. S obzirom na ovu saradnju dva velika pevača sa prostora bivše Jugoslavije, Toni kaže da je imao ideju da Željko možda bude gost na koncertu, ali kako njihova duetska pesma još uvek nije realizovana, to se verovanto neće desiti: "Mada, ko zna. Znajući mene, možda dan pred koncert odlučim da ugostim nekoga i sam sebe iznenadim. Nikada se ne zna".

Autor: M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>