Svet

Region

Povratak u srednju školu: Bredli Kuper na proslavi godišnjice mature! (Foto)

Holivudski glumac Bredli Kuper možda jeste velika zvezda, ali ipak ne prevelika da mu ego ne dozvoli da ode u svoju nekadašnju srednju školu na proslavu 20-ogodišnjice mature!

Povratak u srednju školu: Bredli Kuper na proslavi godišnjice mature! (Foto)



Tridesetosmogodišnji glumac Bredli Kuper nedavno se vratio u svoju srednju školu u Fort Vošingtonu, kako bi se sastao sa nekadašnjim drugarima iz školskih klupa. "Bila je to manja, privatna proslava godišnjice mature, od nekih 30 do 45 ljudi", otkrio je izvor američkim medijima.


Foto: Twitter

Glumac nominovan za Oskara došao je u opuštenom izdanju, i isto takvom raspoloženju. "Nije imao nikakvo obezbeđenje. On je zaista sjajan momak i činilo se da je srećan što je tamo", kazao je izvor, i dodao: "Slikao se sa svojim školskim drugarima, a oni su ga tretirali, ne kao zvezdu, već kao bilo kog drugog od njih."

Bredli se zadržao u svom rodnom gradu, te nije propustio priliku da obiđe i svoje nekadašnje nastavnike, kao i da se opusti na lokalnim utakmicama.


Foto: Twitter

Naravno, fotografije holivudske zvezde u ativnostima običnih smrtnika završile su i a društvenim mrežama, a najviše je obradovala ona koja pokazuje kako je holivudski šarmer izgledao u tinejdžerskim danima - slika Bredlija Kupera iz školskog godišnjaka!

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images, Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>