Region

Svet

Premijera: Mile Kitić objavio spot za novu pesmu Nokaut! (Video)

Pevač koji za sobom ima dugogodišnju uspešnu karijeru Mile Kitić ove će godine izdati svoj novi album, 31. po redu. Iako je razmišljao o prestanku snimanja albuma i objavljivanju singlova, zbog prikupljenih hitova se ipak predomislio.

Premijera: Mile Kitić objavio spot za novu pesmu Nokaut! (Video)



Novi album pod nazivom "Nokaut", kako se zove i pesma za koju je urađen najnoviji spot, u potpunosti je završen, a nekoliko pesama pevač je već ekranizovao. Na zvaničnom Jutjube kanalu Mileta Kitića premijerno je pušten spot za naslovnu numeru. Pevač kaže kako očekuje različita mišljenja, ali naglašava da se pesma prvenstveno njemu jako svidela.

"Kada je izašla pesma "Paklene godine" mnogi su je rekli da nije dobra, da to nisam ja, neki su se oduševili, ali je privukla pažnju i danas je veliki hit. Na nastupima nastane haos kad krene ta pesma. Pesma "Nokaut" mi se odmah dopala i rekao sam da moram da je snimim. Na novom albumu može se naći za svakog po nešto. Ima tu pesama koje podsećaju na moje stare numere i pesama za mladu publiku, koja prevladava na mojim nastupima", rekao je pevač.

Pogledajte najnoviji spot Mileta Kitića.



Autor: B.B.
Izvor: Svet
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>