Region

Svet

Rada Manojlović uplašena: Bajkeri napravili lom u diskoteci, Cvija povređen potrčao da je zaštiti!

Rada Manojlović i Stefan Cvijović Cvija nastupali su u Švajcarskoj, u diskoteci "Fleš" kada je iznenada došlo do incidenta koji je napravila grupa od oko 30-ak bajkera.

Rada Manojlović uplašena: Bajkeri napravili lom u diskoteci, Cvija povređen potrčao da je zaštiti!Rada Manojlović zavodnica: Cvija ostavio devojku zbog nje! (Foto)
Bajkeri su počeli da se obračunavaju sa gostima diskoteke i da lome sve po "Flešu", a usled tuče počele su da lete i flaše svuda po diskoteci pa tako i prema bini. Rada Manojlović prošla je bez povreda, ali je Cvija pogođen flašom u glavu.

"Bajkeri su ušli i tražili da im peva. Rada Manojlović je otpevala nekoliko pesama koje su tražili, međutim oni su iz sebi znanih razloga napali ostale goste, posle čega je počela masovna tuča. Letele su flaše na sve strane, sve dok nije došla policija", kaže očevidac, a i Rada ne krije da se uplašila.

"Sve je bilo kao u akcionom filmu i bila sam uplašena. Videla sam da je Cvija pogođen i da je, takvom stanju, potrčao ka meni da me zaštiti. Nadam se da me nikada ovako nešto neće zadesiti", kaže Rada.

Autor: M.P.
Izvor: Naše Novine
Foto: FlashClub

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>