Region

Svet

Vladimir Stojković pomaže obnovu manastira

Golman Partizana Vladimir Stojković iako je poslednjih meseci na meti novinara zbog svog ljubavnog života, pokazao je i humanu stranu ličnosti. Pomaže obnovu manastira Đurđevi stupovi, nadomak Novog Pazara, u Starom Rasu.

Vladimir Stojković pomaže obnovu manastira



Bivši muž manekenke Bojane Rajić veliki je prijatelj monaha iz ove svetinje i lično je pre desetak dana odneo ikonu Svetog Đorđa, jer je upravo to manastirska slava.

Vladimir Stojković krstio sina bez prisustva majke, Bojana šokirana! (Foto)
"Vladimir je posetio manastir Đurđevi stupovi i tom prilikom odneo ikonu Svetog Đorđa. Veliki je prijatelj manastira i pomaže u njegovom obnavljanju. Proveo je ceo dan u razgovoru sa sveštenim licima i uživao je u tome jer je vera bitan deo njegovog života", priča izvor Kurira i dodaje: "Stojke je to želeo da učini ranije, ali sprečavale su ga poslovne obaveze. Čim je dobio slobodan dan, iskoristio ga je na njemu pravi način. Ikona ima veliku vrednost, ali on o tome ne voli da govori. Stojke je oduvek pomagao siromašnim i dobrim ljudima", objašnjava naš izvor.

Na ovom gestu zahvalan mu je i otac Gerasim, iguman Đurđevih stupa: "Vladimir je naš prijatelj i dosta nam je pomogao. Nedavno je darovao ikonu Svetog Đorđa i pomaže obnovu manastira", kaže otac Gerasim.

Vladimir se deklariše kao veliki vernik, a krajem oktobra je, podsećamo, u manastiru Fenek u blizini Jakova krstio dvoipogodišnjeg sina Lava kojeg ima iz braka sa Bojanom.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>