Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović - Vendi nema ništa osim silikona! Žare - Za nju sam čuo, a ze tebe nisam!

Žare Berber ne prestaje da bocka farmere, a naročito mu se izgleda dopalo da provocira Jelenu Golobović. On joj je rekao da nikada ranije nije čuo za nju, dok  jeste za Vesnu Vukelić Vendi, sa kojom je inače rediteljka u svađi.

Farma 5: Jelena Golubović - Vendi nema ništa osim silikona! Žare - Za nju sam čuo, a ze tebe nisam!



To što Žare nikada nije čuo za nju, pogodilo je Jelenu Golubović. "Kako nikada nisi čuo za mene. Ja sam sa 22 godine postavila na scenu predstavu Vaginini monolozi, koja je bila brodvejski hit", objašnjavala mu je Jelena, a on joj je uzvratio još gore: "Pitao sam Ekrema i Šekija, i ni njih dvojica nikada nisu čuli za tebe!"

Onda se Jelena bacila na opanjkavanje one za koju je Žare čuo - Vesnu Vukelić Vendi. "Vendi se proslavila silikonima, nije ništa drugo do najobičnija starleta! Ona je nikakva riba! Kako može da bude dobra riba kad nije visoka, a dobra riba mora da ima duge noge", uzbudila se rediteljka.

Onda je Žaretu ispričala oko čega su se sukobile Vendi i ona u jednoj TV emisiji. "Pitali su me šta mislim o Vendi u ulozi Drage Mašin, i ja sam odgovorila da bi to bilo sramota, jer je Draga Mašin inteligentna, a Vendi nije", kazala je Golubovićeva. "Onda je ona htela da me gađa flašom, i to sve dok su bile reklame! Zapretila mi je da izađem napolje, što ja naravno nisam učinila", završila je Jelena priču o Vendi.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>