Region

Svet

Farma 5: Lepi Mića ne podnosi novog farmera - Žare Berber treba da ide sa imanja!

Žarko Berber tek što je stigao na Farmu, a već je zatalasao odnose na imanju, a pojedini farmeri vide ga i kao pretnju! Među prvima - Lepi Mića!

Farma 5: Lepi Mića ne podnosi novog farmera - Žare Berber treba da ide sa imanja!



Lepom Mići se uopšte nije dopao novi farmer Žare Berber, pre svega zato što ga vidi kao konkurenciju, te se verovatno zabrinuo za sopstveni rejting. Naročito se iznervirao kad je čuo da je Zadruga Žareta oslovila kao farmera, a ne samo putnika-namernika, te se pevač zabrinuo da bi Makedonac uskoro mogao da postane i regularan takmičar.

Najpre je svoje brige poverio Suzani, a ni to ga nije smirilo, pa se izjadao Ivanu Marinkoviću. Pao je u vatru, te revoltirano vikao kako nije fer da Žare posle 70 dana postane redovan takmičar, jer je tako u mnogo većoj prednosti nego ostali farmeri. Ivan ga je smirivao ubeđivanjem da nema šanse da će Žare ostati na imanju, već je on tu samo privremeno, ali Mića ipak nije bio stopostotno ubeđen.

Potom je pevač besneo i na druge farmere zbog toga što su se sprijateljili sa makedonskim voditeljem, pre svega na Slobu, Katarinu i Borisa, a oni su mu uzvratili time da je to njegov problem ako mu smeta i da oni zbog toga neće prekinuti druženje sa Žaretom. Međutim, kasnije se ipak i Boris pridružio Mićinom mišljenju, te kazao, i to pred samim Žaretom, da ipak ne bi bilo fer da se i on bori za prvu nagradu jer je došao mesec dana pre kraja, dok su svi oni tu već više od dva meseca.

Inače, Žare poznat kao čovek bez dlake na jeziku ne libi se da tu i tamo isprovocira pokojeg farmera, a s obzirom da je tek drugi dan kako on boravi u Lisoviću, očekujemo da će se tenzije u vezi sa njim tek javljati.

Takođe, Lepom Mići je Žare, osim svojim samim prisustvom na imanju, dodatno stao na žulj i time što navodno nije zapamtio kako se pevač zove. Naime, kada je Zadruga zatražila od Žareta da pred svima saopšti svoje mišljenje o svakom farmeru ponaosob, te kada je Lepi Mića došao na red, Žare ga je nazvao "čovekom u plavoj trenerci" s kojim još uvek nije prozborio ni reč. To, ne sumnjamo, nikako nije godilo Mićinoj sujeti.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>