Region

Svet

Seksi studentkinja: Soraja u kućnom izdanju - sprema ispite i slika guzu!

Soraja Vučelić podigla je temperaturu na Fejsbuku tako što je, u svom stilu, objavila seksi fotografije: u prvom planu guza i grudi, pa tek onda knjiga!

Seksi studentkinja: Soraja u kućnom izdanju - sprema ispite i slika guzu!



Atraktivna Soraja Vučelić poznata je kao bivša učesnica rijalitija "Veliki brat", ali ona je i student, te kako je u toku ispitni rok, ona kao svaki marljivi student ne ispušta knjigu iz ruke. Osim kada uzme telefon kako bi uslikala svoje seksi izdanje za učenje, pa fotke podelila sa svojim fanovima na društvenim mrežama.



Temperatura u Srbiji možda jeste pala, ali se na Fejsbuku digla itekako, i to zahvaljujući provokativnim slikama Soraje. Srpska starleta napisala je da želi da dočara kako izgleda u kućnom izdanju, aaverujemo da je uspela samo da još više raspali maštu muškaraca!

U ružičastim čipkastim boksericama Soraja je jedan krupan kadar rezervisala samo za svoju guzu, a ponosna vlasnica iste nije propustila priliku ni da, u diskretno otkopčanom bade mantilu, naglasi i svoje bujne grudi.



 A da srpska starleta vredno uči, pokazuje to što ispred sebe ima knjigu, a u ruci olovku za podvlačenje... međutim, sumnjamo da je to iko primetio usled zanosnih atributa seksi Soraje koji zaustavljaju dah.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>