Style

Ljubav

Seka Aleksić zaštitno lice novog modnog brenda MG couture (Foto)

Mlada dizajnerka Manja Gvozdenović uskoro pokreće svoju modnu liniju MG couture, čije će zaštitno lice biti Seka Aleksić!

Seka Aleksić zaštitno lice novog modnog brenda MG couture (Foto)



U ponudi ove sjajne kolekcije koja će, verujemo, u kratkom roku pronaći put do svih pripadnica lepšeg pola, naći će se komforna obuća sa visokim potpeticama. Preovladavaće čipka, a svi materijali stižu iz Italije.

Seka Aleksić: Od sportske jednostavnosti do zavodljive elegancije (Foto)
Zanimljiv je podatak da je upravo Seka, poznata po izuzetno istančanom ukusu i besprekornom stajlingu u svakoj prilici, prva pronašla čizme ove mlade kreatorke, stoga i nije neobično što je baš ona izabrana za zaštitno lice brenda MG couture.



"Kada sam razmišljala o zaštitnom licu, odmah mi je na pamet pala Seka! Ona je jedna od retkih koja može sve da ponese, a da izgleda perfektno", rekla nam je Maja Gvozdenović, čije će se kreacije prodavati na dve lokacije u Srbiji, a u planu je i prodaja na teritoriji Hrvatske, o čemu se još pregovara.

Promena imidža: Seka Aleksić drastično skratila kosu i postala plavuša! (Foto)
Budući da je Seka poznata kao osoba otvorenog srca, uvek raspoložena za saradnju sa mladim ljudima, ovaj izazov je sa zadovoljstvom prihvatila. "Zadovoljstvo mi je da sarađujem sa Manjom Gvozdenović i smatram da našim mladim ljudima koji su jako talentovani treba dati šansu i pomoći im", iskrena je bila pevačica za naš portal.



Osim što ide u korak sa novim izazovima, Seka Aleksić ovih dana vredno radi i u studiju. Naime, novi imidž atraktivne plavokose pratiće njen novi singl "U mraku", koji će uskoro publici biti premijerno predstavljen.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>