Region

Svet

Promena imidža: Seka Aleksić drastično skratila kosu i postala plavuša! (Foto)

Seka Aleksić voli da eksperimentiše sa izgledom, a njeni fanovi sa oduševljenjem prihvate svaku njenu transformaciju. Ovog puta, iznenadila ih je novim fotografijama, na kojima je Seka plavuša!

Promena imidža: Seka Aleksić drastično skratila kosu i postala plavuša! (Foto)



Popularna pevačica Seka Aleksić već dugo vremena unazad s ponosom je nosila tamnu boju kose. Sada, odlučila je da je vreme za promenu, i to drastičnu! Od danas, Seka Aleksić je plavuša!

U poslednje vreme, među stranim zvezdama je aktuelan trend skraćivanja kose, a isti je kod nas ispratila i domaća trenseterka Seka Aleksić. Ona je drastično skratila kosu, i ofarbala je u plavo, te iznenadila svoje fanove ovom promenom imidža. Seka nam je potvrdila da kosu jeste odsekla, i to za potrebe promovisanja novog singla "U mraku": "Sada imam kraći "paž", a novi imidž prati novi singl!".

Svoj novi imidž Seka je upotpunila ekscentričnim naočarima za vid, dužom uskom suknjom, trendi duksom sa motivom američke zastave i damskom torbom. "Danas studio... radi se", napisala je ona uz fotografiju, a mi ne sumnjamo da će novim imidžom popularna Seka "počistiti" sve poslovne obaveze pred sobom.


Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>