Region

Svet

Katarina Živković: Bane i ja smo u ljubavi! Kupujemo stan! (Foto)

Jedan od najpopularnijih parova sa Farme svakako su Katarina Živković i Bane Janković, a da njihova ljubav i posle dve godine još uvek cveta, pokazuje i to što ovaj par užurbano radi na tome da se skući.

Katarina Živković: Bane i ja smo u ljubavi! Kupujemo stan! (Foto)Pobednica trećeg serijala Farme, folk pevačica Katarina Živković, ovih dana marljivo razgleda stanove u Zemunu. Razlog - ona i njen verenik Bane Janković rešili su da kupe stan i da se konačno skuće.

Njih dvoje trenutno žive u Zemunu, pa nameravaju da u tom delu Beograda i ostanu. Kako je Kaća rekla, našla je jedan stan koji se oboma dopada, ali zbog previsoke cene moraće još malo da se strpe za njega. "Još uvek nemam dovoljno novca za njega. Stan ima 60-ak kvadrata i košta oko 80.000 evra. Kako o kreditima i pozajmicama ne razmišljam, trebaće mi još vremena da od nastupa prikupim tu cifru", kazala je Kaća, i dodala da im se stan u Zemunu jako dopao jer je prostran, svetao i ima dve spavaće sobe.Kaća se dotakla i nedavnih glasina da je njihova veza trenutno u krizi, a čak i raskid na pomolu. "Mi nikada ništa ne demantujemo. To znaju mnogi novinari i urednici, pa tako pišu svašta, računajući da se mi nećemo buniti. Činjenica je da smo nas dvoje srećni i da se volimo", rekla je ona i dodala da je u njihovoj vezi sve kao i prvog dana.

Pevačica, pored sreće u ljubavi, ima još jedan razlog za radovanje, a to je da je nedavno položila vožnju. "Jako sam srećna. Još uvek nemam svoja kola, pa vozim Banetova, ali imam u planu i tu kupovinu", rekla je zadovoljna Kaća za "Blic".

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>