Region

Svet

Jelena Rozga prekinula medijsku tišinu i progovorila o svom ljubavnom životu! (Video)

Paparaco fotografije na kojima je Jelena Rozga prethodnog vikenda u društvu Ivana Huljića, izazvale su pravu medijsku lavinu širom regiona. Otada ne prestaju špekulacije kojima je i sama pevačica odlučila stati na kraj.

Jelena Rozga prekinula medijsku tišinu i progovorila o svom ljubavnom životu! (Video)



Jelena Rozga prekinula je medijsku tišinu kako bi stala na kraj nagađanjima o njenom ljubavnom životu. Sve je ispričala u ekskluzivnom intervju za inMagazin vikend.

Jeste li vas dvoje ljubavni par?
Jelena Rozga provela romantičan vikend u društvu 11 godina mlađeg Ivana Huljića!
"Sad se od mene očekuje da kažem nešto pametno, ali ne mogu jer nisu ništa pametno ni napisali. Ovu sam vest demantovala više puta. Ivan i ja smo dugogodišnji prijatelji koje je neko uslikao dok smo se družili, čak i nismo bili sami. Mislim da ta vest doista ne zaslužuje toliko pažnju. Ali isto tako mislim da ja imam pravo imati prijatelje i da mogu piti kafu s kim god ja poželim a da to sutra ne izađe kao neka velika vest o mojoj novoj navodnoj ljubavi", poručila je Jelena.

Iako se pisalo da su njih dvoje veče proveli i u njenom stanu u Zagrebu, Jelena i to demantuje.
Jelena Rozga u tajnoj vezi sa sinom Tončija Huljića?!
"Ja nemam stan u Zagrebu, ja već tri godine živim na istoj adresi kod svoje prijateljice. Išli smo u bioskop, bilo nas je osam, devet... bila je s nama i moja koleginica pevačica Magazina Andrea Šušnjara. Mi se svi družimo, ja Ivana znam 17 godina, i Ivana i Hanu", kaže Jelena koja je u tom periodu i objavila novu pesmu "Cirkus".

"Ovaj cirkus nije mi bio ni u opisu života", peva Jelena u svojoj novoj pesmi, a takva joj je bila i prošla nedelja. "Iako se trudiš biti jak, takve te stvari pogađaju. Izašli smo s prekrasnom baladom koju su napisali Vjekoslava i Tonči Huljić", kaže Jelena koja je na sceni već 20 godina - no i dalje se ne može navići na interesovanje za njen privatni život. "Ne mogu se pomiriti s tom činjenicom da se ne mogu opustiti kad izađem na kafu, moram razmišljati hoće li me neko uslikati ili uopšte neću izlaziti iz kuće. To nije život. Odlučila sam da se neću više bojati, biću s kim god ja poželim, a ja sam se rodila da mi bude lipo", kaže popularna pevačica.

No, Jelena nema puno vremena jer već leti za Skoplje. Tamo će održati koncert, a za desetak dana će i nastupati na makedonskom radijskom festivalu gde će primiti nagradu za najslušaniju pevačicu u regionu - nagradu na koju je Jelena Rozga jako ponosna.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Dnevnik.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>