Svet

Region

Kraj Sulejmana 2014. godine: Ko umire u poslednjoj epizodi?

Turska serija "Sulejman Veličanstveni" uspela je da postane izuzetno popularna u zemljama na Balkanu, ali i u ostalim zemljama u kojima se emituje. Kraj snimanja je najavljen za iduću godinu, a već se počelo nagađati kako će se završiti serija koja je osvojila svet.

Kraj Sulejmana 2014. godine: Ko umire u poslednjoj epizodi?Naime, u zemlji domaćinu, Turskoj, već su krenule spekulacije da će četvrta sezona "Sulejmana" ujedno biti i poslednja te da će se serija, na žalost miliona fanova širom planete, završiti iduće godine.

"Kraj serije planiran je za april 2014. godine. Iako producenti sam kraj popularne serije pokušavaju sačuvati kao veliku tajnu, ipak je procurila informacija da će gledaoci u završnici "Sulejmana" imati prilike da vide i smrt sultanije Hurem, temeljnog lika u scenariju, zbog kog je serijal postigao ogroman uspeh', otkrio je dobro obavešten izvor.

Produkcija nije dala zvanične izjave, a kako epizode nisu snimljene, uvek postoji mogućnost da se naprave izmene u scenariju, prenosi Opera.

Autor: B.B.
Izvor: tportal.hr
Foto: aktifhaber.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>