Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković novi gazda imanja - Što volim da gazdujem!

Ivan Marinković je ovonedeljni gazda! Njega je na tu poziciju postavila sioć izbačena Džidža Stojković.

Farma 5: Ivan Marinković novi gazda imanja - Što volim da gazdujem!Aleksandra Džidža Stojković seinoć je napustila imanje, i time stekla pravo da imenuje sledećeg gazdu. Jutros je stiglo njeno pismo na imanje u Lisoviću, te su farmeri saznali da će njima ove nedelje gazdovati Ivan Marinković.

"Dok vi ovo čitate, ja sigurno pijem kafu sa tatom na Savi. Igrajte ovu igru kako najbolje znate. Mnogo ste mi dragi i gledaću vas. Za gazdu postavljam jednog od mojih najboljih drugara koji je uvek oko bunara - Ivana Marinkovića. Ljubim vas sve, i što na um to na drum", poručila je Džidža farmerima.

"Džidžo, mnogo te volim, i hvala ti na ukazanom poverenju", kazao je novi gazda, vidno zadovoljan svojom funkcijom. On je još kazao da neće imati portparola, te da će sam gazdovati. "Što volim da budem gazda! To je titula za skupštinu, a ne za seosko imanje! Gazdovaću sam! Ali, imaću pomoćnika - Slobu! On će morati ranije da ustaje i da umesto mene svako jutro donosi vodu", izdao je gazda Ivan Marinković svoju prvu direktivu.

Autor: T.I.
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>