Svet

Region

MTV dodela nagrada u Amsterdamu: Keti Peri visila sa plafona, Majli Sajrus zapalila džoint! (Foto)

Na sinoćnoj dodeli MTV nagrada zvezde večeri Keti Peri i Majli Sajrus šokirale su svaka na svoj način: Keti vratolomnim performansom u kojem je visila sa plafona, a Majli je opet skandalizovala zapalivši džoint na sceni.

MTV dodela nagrada u Amsterdamu: Keti Peri visila sa plafona, Majli Sajrus zapalila džoint! (Foto)



Sinoć u Amsterdamu, na dodeli MTV nagrada, bilo je uzbudljivo, vratolomno, dramatično, skandalozno... a i kako bi drugačije kada su svetske zvezde u pitanju! Tako je jedna, Keti Peri, visila sa plafona, a druga, Majli Sajrus, zapalila džoint na sceni.

Pravi šou za publiku je pripremila Keti Peri, koja je ove godina po prvi put dobila nagradu za najboljeg ženskog izvođača. Za takvu počast ona je morala dostojno i da se oduži, pa je fanove obradovala pravim vratolomnim performansom. Ona je bukvalno visila sa tavanice, dok su se sa nje pružale raznobojne platnene trake, formirajući neku vrstu "gigantske suknje" ispod koje su bili plesači. Naposletku, trake su odmotane, te je pevačica ostala da visi u svetlucavom kombinezonu, te usled reflektovanja lasera izgledala kao kakva disko kugla!



Ona je osim vratolomnog performansa publici isporučila i emotivno izvođenje pesme "Unconditionally" sa njenog novog albuma, te pehar za najboljeg izvođača uzela Majli Sajrus i Lejdi Gagi ispred nosa!

Ali nastup koji je svakako skandalizovao sve priredila je, a ko bi drugi, Majli Sajrus! Pre početka ove spektakularne večeri, mnogi su se pitali da li će se kontroverzna Majli uopšte obući, s obzirom da joj je u poslednje vreme prešlo u naviku da javnost šokira svojom golotinjom. Obukla se jeste, doduše oskudno, ali ono što je šokiralo to je činjenica da se Majli potpuno ubacila u duh Amsterdama, te rešila da na sceni malo i "iskulira" - iz šanelove torbice izvadila je "cigaretu" za koju su se svi složili da je zapravo džoint, te i zapalila.



Iako se i ranije dobro potrudila, ovim najnovijim postupkom Majli je dokazala da je nekadašnju zvezdu Diznijevog kanala davno ostavila iza sebe, te besomučnim tverkovanjem i seksualno eksplicitnim stajlingom odnela nagradu za najbolji video.

Nagrade su dobili još i Eminem, kao najbolji hip-hop izvođač, Bijonse kao najbolji izvođač uživo, "Green day" kao najbolji rok bend. Takođe, i Džastin Biber koji se okitio titulom najboljeg muškog izvođača, ali kako je bio sprečen da nagradu preuzme lično, publici se zahvalio putem video poruke.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>