Region

Svet

Farma 5: Zadruga izribala Saru - Da si uključila mozak na nekoliko minuta, farmeri ne bi ispaštali!

Sinoćni zadatak farmera, da napišu par strofa i odrepuju kako bi dobili nagradu, sabotirala je Sara Trajanović, te optužila Zadrugu, a ni ona joj nije ostala dužna, pa se oglasila saopštenjem.

Farma 5: Zadruga izribala Saru - Da si uključila mozak na nekoliko minuta, farmeri ne bi ispaštali!



Farmeri su sinoć dobili zadatak da smisle par strofa i odrepuju, za šta bi bili bogato nagrađeni, a nagradi bi se posebno obradovale farmerke, jer, kako se pretpostavilo, bile bi nagrađene tretmanom lepote.

Međutim, zadatak nije uspeo, i to zbog Sare Trajanović. Naime, za manekenku je zadatak bio pretežak, pa nije uspela da smisli ni dve rečenice koje bi se rimovale. Stoga, ona je optužila Zadrugu da je namerno zadala tako težak zadatak, kako bi svi nju okrivili što nisu dobili nagradu. Manekenka se u pravdanju sebe i optužbama Zadruge zanela, te je kazala i da je Zadruga slagala da je nagrada, između ostalog, i frizer!

Izgleda da je Sara Trajanović u svojim optužbama otišla predaleko, pa je i Zadruga morala da odreaguje saopštenjem:

"Zadruga je vrlo jasno u pismu napisala da je nagrada za uspešno izvršen zadatak veoma bogata i da će joj se posebno obradovati žene. S obzirom na to da Sara često, pa i večeras, ima svoje teorije koje prepričava ostalim farmerima, neophodno je da razjasnimo neke stvari.

Saro, jedini razlog zbog kojeg smo napisali da će nagrada biti bogata i da će joj se posebno obradovati žene, bio je kako bi se ti odvažila i ipak napisala nekoliko rečenica bar dok ostali farmeri repuju. Verovali smo da ćeš osetiti grižu savesti i da ćeš uključiti svoj mozak bar na nekoliko minuta kako ostali farmeri ne bi trpeli zbog tebe.

Veoma je ružno, da ne kažemo nedopustivo da optužiš Zadrugu da je priča o vrednoj nagradi, odnosno frizeru, laž i da se to nikad ne bi dogodilo. I na nekim od prethodnih Farmi smo organizovali frizera za sve farmere, i to ne bi bilo ništa čudno i neizvodljivo.

Pisanje pesmica je zadatak iz osnovne škole, pa smo verovali da nikome od vas neće predstavljati problem da sklopi nekoliko rečenica. Ovog puta nećemo zalaziti u to da li si preskakala časove srpskog pa ti je zaista problem da napišeš dva –tri stiha ili si ipak mogla uz malo truda da izvršiš zadatak, ali si osećala ogromnu nezainteresovanost za farmere sa kojima živiš već 70 dana.

Ukoliko ti je lakše da zbog svoje lenjosti, nezainteresovanosti, nemanja kreativnosti i mašte veruješ da smo želeli da vas obmanemo i da ne biste dobili ono što je rečeno to je tvoja stvar, ali ti to ne daje za pravo da zbog toga što si oštetila ceo kolektiv sada optužuješ Zadrugu da govori i piše neistine", pisalo je u saopštenju Zadruge.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>