Svet

Region

Sandra Bulok: Kluni i ja jedini nismo imali sastanak!

Sandra Bulok i Džordž Kluni zajedno glume u najnovijem holivudskom ostvarenju "Gravitacija" gde je ona doktorka Stoun, a Kluni iskusni astronaut Met Kovalski.

Sandra Bulok: Kluni i ja jedini nismo imali sastanak!Sem što su ih spojili u ovom filmu, u poslednje vreme mediji često spajaju Sandru Bulok i Džordža Klunija kao par, s obzirom da je holivudski zavodnik nedavno raskinuo sa Stejsi Kibler. Međutim, Sandra i on nekoliko puta su demantovali ove izjave, a glumica je ostala dosledna svom šarmu i dobrom raspoloženju pa je sa osmehom prokomentarisala i zašto njih dvoje nikada ne bi bilo zajedno.

"Kluni i ja smo verovatno jedine osobe iz Holivuda koje nisu bile na dejtu. Razlog za to je što smo previše slični", rekla je Sandra u intervjuu za "Mirror".

"Jednom sam zbog Klunija morala da skočim u bazen i upropastim svečanu haljinu", nastavila je Sandra da komentariše svog kolegu i prijatelja: Često mi govori da to zaboravim, jer se to desilo pre 17 godina, ali se on zapravo boji da ću mu ja to naplatiti i vratiti jednog dana".

Autor: M.P.
Foto: Guliver / Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>