Region

Svet

Pomirenje: Rada Manojlović i Milica Pavlović zakopale ratne sekire

Uprkos tome što je pre samo nekoliko nedelja došlo do žestoke pljuvačine između Rade Manojlović i Milice Pavlović, prema mišljenju mnogih dve najatraktivnije zvezde "Granda", i što su mnogi očekivali nastavak svađe, ratne sekire su munjevitom brzinom zakopane.

Pomirenje: Rada Manojlović i Milica Pavlović zakopale ratne sekire



Podsećanja radi, jedne novine objavile su da se koleginice ne podnose i da koriste svaku priliku da jedna drugu ogovaraju i ismejavaju. Čak je navedeno da je Milica, nakon jednog zajedničkog nastupa, oplela po Radi: "Vrti se, kopira me, ali je presmešna!".

Manojlovićeva nije u medijima želela da komentariše koleginicinu izjavu, ali ono što je imala da kaže o njoj saopštila je svojim prijateljima. Na pomolu je bio novi estradni rivalitet, međutim pevačice su se tokom prošlonedeljnog snimanja "Granda" pomirile.

Zagrlile su se, poljubile i otvoreno porazgovarale o objavljenim uvredama i dogovorile se da ubuduće sve jedna drugoj kažu u lice i ne dozvole da se ne pozdrave kad se sretnu jer tako samo daju povod drugima da pričaju.

E sad, da li su poljupci i oproštaj samo farsa, ili pak naredba Saše Popovića, koji, kao što je poznato, ne trpi sukobe među svojim zvezdama, nije ni važno. U svakom slučaju, na estradi se malo šta može sakriti, a naročito netrpeljivost i ogovaranja jer će se uvek naći neki dušebrižnik da prijateljici "otvori oči".

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Ilustracija/Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>