Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Snežana Babić Sneki kao Madona odnela pobedu u petoj emisiji! (Foto+Video)

Peta epizoda muzičkog šou programa i humanitarnog takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" upravo je završena, a večeras je za pobednika proglašena Snežana Babić Sneki.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Snežana Babić Sneki kao Madona odnela pobedu u petoj emisiji! (Foto+Video)



U žiriju se kao gostujući član našla Marija Šerifović, a zajedno sa njom bili su stalni članovi žirija takmičenja Tvoje Lice Zvuči Poznato Marija Mihajović, Ivan Ivanović i Katarina Radivojević. Marija se, sem u stolici sudije, našla i na sceni, s obzirom da ju je imitirao Skaj Vikler.



Večerašnju emisiju otvorila je dugonoga Snežana Babić Sneki koja je imitirala Madonu, a pevačica je i ovog puta pokazala neverovatnu energiju. Odmah nakon nje, na scenu je stupila Tamara Dragičević kao Jelena Rozga, a njen nastup takođe je pohvaljen od strane žirija, bez zamerki, ali i preteranog oduševljenja.



Kao treći takmičar na bini se pojavio Skaj Vikler u ulozi pevačice. Naime, Vikler je prošle subote dobio izuzetno težak zadatak, a to je da imitira našu evrovizijsku pobednicu Mariju Šerifović i otpeva "Molitvu". Ni mnogo bolji pevači od Viklera ne bi se lako snašli u ovoj ulozi, ali je Skaj oduševio publiku u studiju, a Marija Šerifović koja se našla u žiriju nije mogla da dođe do daha koliko se smejala kada je Vikler završio. Međutim, kada je došla sebi Marija je ustala i zagrlila Viklera, koji je rekao da prvi put u životu ima tremu, a kada je komentarisala nastup imala je samo reči hvale. Pohvalila je čak i reperovo pevanje i tonalitet, a i ostatak žirija nije imao ništa manje pohvala od nje.



Goca Tržan je i u ovoj epizodi, kao i u prethodnoj, nastupila sa kapicom na glavi, a kako je prošli put AC/DC bio u pitanju, ovog puta imitirala je Sašu Lošića - Lošu. Goca je već naglasila da joj više leže energični nastupi na kojima može "da poludi", pa je tako i ovog puta skakutala po sceni dok je imitirala Lošu i pevala pesmu "Suada".



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Boris Milivojević - Mogao bih da prođem kao premijer Dačić! (Foto+Video)
Sledeći je bio Boris Milivojević koji je pevao "Miljacku" zajedno sa Halidom Bešlićem, ali u ulozi premijera Ivice Dačića. Ova imitiacija svakako je dobila najveći aplauz publike u studiju, a i žiri je oduševljeno ispratio svaki detalj i niko nije skidao osmeh sa lica. Posebno ih je nasmejao kada je, sem same gestikulacije tokom pevanja, Boris nastavio da imitira Dačića i posle svog nastupa, a od žirija je dobio samo najpozitivnije komentare.



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Marija Šerifović iskritikovala Saru Jovanović! Nije dobro otpevala! (Foto)
Posle Borisa na sceni se pojavila Sara Jovanović, kao Aleksandra Radović koja joj je bila mentor, ali i član žirija u takmičenju "Prvi glas Srbije" i može se reći da joj Sara mnogo duguje, pa joj sigurno nije bilo lako da se pripremi i odglumi Aleksandru. Sara se ponovo pojavila kao plavuša i otpevala Aleksandrinu baladu, a komentari žirija bili su brutalno iskreni. Ivanu Ivanoviću se nije dopala imitacija, dok je Marija Šerifović rekla da je Sara možda čak i emotivnija od Aleksandre Radović.



Sledeći su bili Ana Kokić kao Elton Džon, Knez kao Fredi Merkjuri i Željko Šašić kao Aksl Rouz. Njih troje svakako su imali spektakularan nastup i ovaj rokerski trio napravio je pravi šou za publiku, ali i žiri, pa je Knez, odnosno Fredi Merkjuri, na kraju završio viseći sa plafona sa krilima anđela.



Ovo je prvi put da Knez peva na engleskom u ovom takmičenju, pa je pobrao veliki broj komplimenata za svoje izvođenje, dok je Željka obeležila suknja koju je nosio.



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Aleksa Jelić - Moj Vlado Georgiev je očajan!
Za kraj, zapevao je Aleksa Jelić kao Vlado Georgiev. Aleksa nije bio zadovoljan svojim nastupom, a i ostali su primetili da se previše zaigrao, pa je za razliku od Vlade previše đuskao na sceni. "Vlado neće ovoliko pokreta napraviti ni za tri života", rekla je Marija Šerifović. Za sam kraj Halid Bešlić predstavio je svoju novu pesmu, a onda je počelo glasanje žirija i samih takmičara da bi na kraju bio izabran pobednik Snežana Babić Sneki.



Autor: M.P.
Foto: prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>