Region

Svet

Rada Manojlović: Bože, kako je moguće da sam ovako lepa?!

Bože, kako je moguće da sam tako lepa, pita se često jedna od najpopularnijih zvezda "Granda" Radmila Manojlović na početku razgovora za "Blic".

Rada Manojlović: Bože, kako je moguće da sam ovako lepa?!



Mišljenje muške populacije je gotovo nepodeljeno - svakako je jedna od naših najlepših pevačica, a dok jedni komentarišu da bi mogla da poveća grudi bar za jedan broj kako bi bila savršena, Rada za "Blic" kaže kako o plastičnim operacijama i ne razmišlja.

"Ja sam prezadovoljna svojim fizičkim izgledom. Pucam od samopouzdanja. Gde god se pojavim, nastaje muk i sve oči su uvek uprte u mene. Kada se pogledam u ogledalo, zadovoljna sam. Čak sam nedavno gledala neke svoje stare slike i pomislila sam - Bože, kako je moguće da sam tako lepa", priča kroz smeh pevačica.

Ona odmah kaže da je od svih korekcija i plastičnih operacija koje su joj pripisivali mediji, jedino stavila veštačke zube.

"Stavila sam fasete jer nisam bila zadovoljna svojim zubima. Oduvek sam maštala da imam lep osmeh i sada ga imam. To sam uradila zbog sebe, a ne zbog publike ili zbog "Grand" produkcije. I ako ikada budem poželela da odem pod nož, biće to zbog toga što ja to želim i isključivo zbog mog samopouzdanja", iskrena je Rada.

Od kada je raskinula dugogodišnju vezu sa pevačem Milanom Stankovićem, mediji je neprestano dovode u vezu sa mnogim muškarcima. "Navikla sam na to, tako da mi ne smeta", poverila nam je Manojlovićeva.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>