Region

Svet

Farma 5: Aki poručio Sari - Ne spominji više moje ime! Ona se rasplakala, pa poljubila sa Ivanom?! (Video)

Ljubavna priča Sare Trajanović i Andrije Akija Markovića dobila je obrt, te je mladi pevač svojoj devojci na Farmi preko Goce Božinovske poručio da ako se ne normalizuje, ne spominje više njegovo ime!

Farma 5: Aki poručio Sari -  Ne spominji više moje ime! Ona se rasplakala, pa poljubila sa Ivanom?! (Video)



Sinoć je gost na farmerskoj žurci bila pevačica Goca Božinovska, koja je osim zabavljanja farmera imala još jedan povereni joj zadatak. Naime, nju je Andrija Aki Marković zamolio da Sari Trajanović prenese poruku, ali sadržine kakvoj se manekenka nije nadala!

Farma 5: Sara Trajanović pustila Ivana Marinkovića u krevet! Upornost se isplati?! (Foto)
"Zamolio me je da ti kažem da se normalizuješ... ili to, ili da više ne spominješ njegovo ime", kazala je Goca zbunjenoj Sari.

"To je sve zbog Ivana", potresla se Sara, "Recite mu da mi je jako teško bez njega, i da ću ga ispoštovati do kraja. Mislila sam da će doći večeras i bila sam jako srećna... živim od petka do petka", rekla je Sara

Onda je Sara prišla Džidži da joj se izjada, međutim Džidža se uopšte nije potresla zbog Sarine priče, niti je imala ikakav komentar, pa se manekenka udaljila, sakrila se i rasplakala.



Ona je potom pozvala onog za kojeg smatra da je uzrok promenjenog odnosa Akija prema njoj - Ivana Marinkovića. Otišli su iza poljskog klozeta, te mu je kazala da moraju da se distanciraju.

"Moramo našu komunikaciju da svedemo na minimum", rekla je Sara Ivanu, i zamolila ga da se ne ljuti na nju, ali da tako mora da bude jer "Aki ne razume ovo što gleda".

Marinkoviću se nije dopalo to što je čuo, te je manekenki rekao da nije fer, i da nije iskrena ni prema njemu ni prema sebi. "U redu, ali probaj ti da ne razgovaraš sa mnom... nemoj da mi daješ znakove, nemoj da mi daješ poglede, nemoj da mi se smeškaš", kazao je Ivan.

I onda, na opšte zaprepašćenje, činilo se kao da su se Sara i Ivan poljubili! Bili su udaljeni, pa se "na oko" ne može proceniti šta se tu desilo, ali po zvuku se činilo kao da je poljubac među njima pao! Uostalom, poslušajte sami, pa procenite:



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>