Lepota

Ljubav

Tajna vrelih trbušnjaka Alesandre Ambrosio (Foto)

Alesandra Ambrosio spada u žene kojima se nigde na telu ne vide godine, a ono što je jako teško sakriti, a što je ova manekenka uspela, jesu dva porođaja.

Tajna vrelih trbušnjaka Alesandre Ambrosio (Foto)



Alesandra se može pohvaliti idealnim trbušnjacima kakve bi svaka žena poželela, a tajni ovakvog stomaka leži u vrednom i požrtvovanom vežbanju koje je deo svakog njenog dana.



Manekenka ostaje u formi svakodnevnim odlascima na pilates gde posebno osmišljenim vežbama svoje telo zadržava u savršenoj formi. Čak ni posle dva porođaja njena figura se nije promenila, a stomak izgleda bolje nego ikada. Upravo su ovo razlozi što njeno savršeno telo još uvek krasi kolekciju najlepših i najzgodnijih svetksih manekenki, Viktorijene anđele.

Svaki mišić na njenom telu je zategnut, ali taman toliko da izgleda prelepo kada Alesanda prošeta pistom i pokaže svoje adute. Bicepsi su takođe definisani u idealnoj meri, a njeni trbušnjaci su definitivno san svake žene. Upravo zato će ova mankenka mamiti uzhade kada se uskoro bude prošetala na reviji donjeg rublja koja se uskoro održava.



Autor: M.P.
Foto: Guliver / Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>