Style

Ljubav

Vojvotkinja Kejt Midlton kraljica spontanosti i stila! (Foto)

Kejt Midlton ništa ne pada teško, pa ni da kao novopečema mama. koja se tek uči roditeljstvu, usput obavlja i proceduralne dužnosti koje se očekuju od nje kao vojvotkinje.

Vojvotkinja Kejt Midlton kraljica spontanosti i stila! (Foto)



Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton rado je sa svojim suprugom princom Vilijamom u Londonu prisustvovala obelešavanju godišnjice sećanja na vojne žrtve Prvog svetskog rata, a kao i ko zna koji put do sada, pokazala je besprekorni stil.

Iako u britanskoj rojalističkoj hijerarhiji tek vojvotkinja, Kejt Midlton uživa status kraljice kada je u pitanju stil britanskog društva. Modna ikona je i ovog puta pokazala svoj besprekorni imidž, ali na jedan potpuno spontan način, a ne uštogljen, kako bi se očekivalo od članova kraljevske porodice.



U crvenom kaputu, uz diskretnu šminku i jednostavnu, ali elegantnu frizuru, Kejt je uz srdačan osmeh i odmereno, damsko držanje još više učvrstila svoju poziciju omiljene vojvotkinje. Ona je odala omaž poginulim vojnicima i time što se tradicionalno provozala autobusom iz 1960. godine, i toplo pozdravila dobrovoljce Kraljevske britanske legije.



Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>