Region

Svet

Boban Rajović dobio priznanje Humanista godine!

Pevač Boban Rajović, iako se u javnosti ne hvali previše svojim humanitarnim delima, prepoznat je kao veliki humanista, te će za to večeras dobiti i zvanično priznanje.

Boban Rajović dobio priznanje Humanista godine!



Crnogorski pevac Boban Rajović večeras će u Zenici primiti priznanje "Humanista godine". Naime, na osnovu ankete koju je sprovelo Udruženje "Biseri sevdaha" iz Zenice, a u saradnji sa nekoliko lokalnih pisanih i elektronskih medija i portala, Rajović je od strane građana ovog bosansko-hercegovackog grada ocenjen kao humanista godine.

Plaketa humanosti Bobanu će biti uručena večeras na manifestaciji koja se priređuje povodom Dana Udruženja "Biseri sevdaha". U Zenicu se Rajović uputio sa neizbežnim "Čikago bendom", koji ga prati na svim, pa i na nastupima humanitarnog karaktera. Raspoloženi muzičari večeras će Zeničanima prirediti žurku za pamćenje, a sav prihod od ulaznica, čija je cena simboličnih 5 maraka, odlazi u humanitarne svrhe, tačnije za operativni zahvat spasavanja vida majci dvoje maloletne dece.

Boban Rajović zahvalio se Zeničanima na priznanju, i najavio nove humanitarne projekte u koje će biti uključeni i njegovi fanovi. "Širimo ljubav, činimo dobro i pomozimo kad možemo i koliko možemo. Samo tako se i mi možemo nadati dobrom", poručio je pevač na svom Fejsbuk profilu.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>