Style

Ljubav

Adrijana Lima pazarila jahtu za milion dolara! (Foto+Video)

Adrijana Lima, brazilska manekenka i supruga srpskog košarkaša Marka Jarića, nagradila je sebe posle uspešne poslovne godine, pa se počastila jahtom od milion dolara!

Adrijana Lima pazarila jahtu za milion dolara! (Foto+Video)



Naime, Adrijana je posetila Međunarodnu izložbu jahti u Fort Loderdejlu na Floridi, te joj je za oko zapala mini jahta "Zilender 44". Međutim, kako navode američki mediji, Adrijana se nije tako lako odlučila da pazari luksuznu barku, pa su predstavnici kompanije "Zilender" morali malo više da se potrude oko manekenke. Oni su organizovali ekskluzivnu  večeru koja je rezervisana samo za vlasnike luksuznih jahti, te su uz raznorazne đakonije Limu uverili u blagodeti posedovanja jedne.


Foto: Instagram

Naposletku, Adrijana nije mogla da odoli kožnom enterijeru i skupoj hrastovinu, te joj nije preostalo ništa drugo do da izvadi čekovnu knjižicu. Svojom kupovinom se pohvalila i na društvenim mrežama, te objavila fotografiju sebe kao vlasnice "Zilendera 44".


Foto: Guliver/Getty Images

Inače, "Zilender 44", iliti takozvana mini-superjahta, dugačka je 13 metara, i raspolaže spavaćom sobom, kuhinjom, i malim toaletom. Sasvim dovoljno da se "Viktorijin anđeo" smesti sa svojim suprugom Markom Jarićem, pa možda i sa ćerkama dok još ne porastu.

Naporan rad u industriji modelinga se ovoj 32-ogodišnjakinji definitivno isplatio, te može sebi da priušti luksuz. Osobito nakon što je obznanjeno da je lepa Brazilka prema Forbsovoj listi uvrštena u top 5 modela koji najviše zarađuju.

Pogledajte kako izgleda luksuzna barka koju će Adrijana Lima i Marko Jarić ubuduće koristiti kao prevozno sredstvo na Floridi:



Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>