Style

Ljubav

Kim Kardašijan kaska za Jelenom Karleušom: Starleta istu haljinu obukla mesec dana posle JK! (Foto)

Jelena Karleuša već se nebrojeno puta pokazala kao trenseterka, a da ide ispred svih pokazuje i to što je haljinu koju je Džej Kej nosila, mesec dana posle nje obukla i Kim Kardašijan!

Kim Kardašijan kaska za Jelenom Karleušom: Starleta istu haljinu obukla mesec dana posle JK! (Foto)



Srpska pevačica Jelena Karleuša i svetska starleta Kim Kardašijan nose istu haljinu! Naime, naša Džej Kej važi za damu od stila kojoj najnoviji modni trendovi nikako nisu strani. Takođe, ona ide korak ispred svih, pa tako i svetske starlete, kako vidimo, kaskaju za njom! Ovog puta, zakasnila je Kim Kardašijan, koja je identičnu haljinu nedavno odenula gostujući u čuvenoj emisiji Džej Lena.



Naime, Karleuša je haljinu u kojoj slavna Kim sada krasi naslovnice širom sveta, ponela još pre mesec dana. Belu čipkanu haljinu Jelena je iskombinovala sa šarenim platformama, cvetnim vencem u kosi i damskom crvenom torbicom. S druge strane, daleko poznatija Kim je odustala od dodatnih ukrasa, te je smatrala da je dovoljno da ionako izazovnu haljinu obuče preko crnog donjeg veša, i time je načini još provokativnijom.

Inače, haljina koju su obe zvezde prepoznale kao hit ove jeseni, jeste skupoceni primerak tekuće kolekcije modnog brenda "Dolce&Gabbana", a cena joj je prava sitnica - skoro 3.000 dolara.

Autor: T.I.
Foto: Twitter, Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>