Svet

Region

Lejdi Gaga nadmašila samu sebe! Pevaće u svemiru 2015. godine! (Foto)

Američka kantautorka umetničkog imena Lejdi Gaga, jedna od najkontroverznijih ličnosti planetarne popularnosti, opet je rešila da šokira svet, ali ovaj je put nadmašila i samu sebe!

Lejdi Gaga nadmašila samu sebe! Pevaće u svemiru 2015. godine! (Foto)



Pošto smo navikli na njen ekscentričan stil oblačenja i ponašanja, sigurno ćete se zapitati šta je sledeće čime će nas iznenaditi? Verovali ili ne - Lejdi Gaga će poleteti u svemir kako bi tamo otpevala jednu pesmu!

Kao od majke rođena: Lejdi Gaga potpuno gola na nastupu u Londonu! (Video)
Naime, radi se o svemirskom brodu Virgin Galactic koji će Gagu lansirati u svemir u sklopu trodnevnog festivala visoke zabave i tehnologije "Zero G Colony" u Novom Meksiku, koji će se održati u Svemirskoj luci Amerika 2015. godine.

Premijera: Lejdi Gaga bizarnom fotografijom predstavila novi singl - Dope! (Foto+Video)
Lejdi Gaga će nastupiti trećeg, ujedno i poslednjeg dana festivala, a društvo u šatlu će joj praviti njeni stilisti. Zanimljivo je da će pevačica mesec dana morati da vežba glasne žice zbog specifičnih atmosferskih uslova, kao i to da je za slučaj da nešto pođe po zlu već otvorila polisu životnog osiguranja, otkrio je izvor za US Weekly i dodao: "Biće ovo performans koji svet još nije video!".



Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>