Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković uzvraća udarac - Jelena, ti nisi ni sposobna da napišeš bolju pesmu!

Nekadašnje drugarice, Jelena Golubović i Zorica Marković, više se ne mogu pohvaliti dobrim odnosom na imanju, a jabuku razdora uneo je zadatak Zadruge: da se napiše himna Farme.

Farma 5: Zorica Marković uzvraća udarac - Jelena, ti nisi ni sposobna da napišeš bolju pesmu!



Farma 5: Farmeri komponovali himnu! Jelena Golubović - Zoričina pesma je katastrofa! (Video)
Zorica Marković nije ostala nema na negativne komentare Jelene Golubović, a koji su se ticali teksta koji je Zorica napisala za himnu Farme, te je rediteljki uzvratila istom merom! Ona je kazala da iza Jeleninog negodovanja zapravo stoji njena nesposobnost da napiše bolju pesmu!

Folkerka je navela da se Golubovićeva urotila sa lepim Mićom i Ivanom Marinkovićem protiv nje, te poručila da ako je sposobna da napiše bolju pesmu, neka to i uradi. "Jelena, to što su ti do sada radili drugi farmeri nije ništa dok ti ja ne sednem na kičmu... već danima me čačkaš", poručila joj je Zorica.

Da podsetimo, Zadruga je ove nedelje farmerima poverila zadatak da napišu himnu Farme, a tog posla odmah su se prihvatili Zorica, Tuta, Katarina i Sloba. Dok je Sloba na harmonici komponovao muziku, Zorica je iste večeri iz cuga napisala tekst. Istovremeno, u drugoj sobi je Jelena sama pokušavala da osmisli tekst, ali ju je u tome Zorica pretekla. Kada je videla da je tekst već gotov, i to bez njenog učešća, Jelena je isti okarakterisala kao katastrofu koja je na nivou osnovne škole.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>