Region

Svet

Rada Manojlović: Neću kratiti svoju seksi dugu kosu

Mlada folk zvezda Radmila Manojlović privodi kraju snimanje trećeg studijskog albuma. Iako je veoma zauzeta nastupima širom evropskog kontinenta, pevačica uspešno obavlja i obaveze u pauzi.

Rada Manojlović: Neću kratiti svoju seksi dugu kosu



Rada Manojlović u provodu sa sestrom Marijom
Obožavaoce će obradovati sa osam ili deset novih pesama, na kojima rade pevačicini provereni saradnici "aspirinci", Damir Handanović, Marina Tucaković i Dušan Bacić. Budući da je muzika odavno prestala da se samo sluša, već se i gleda, novi nosač zvuka zahteva i novi vizuelni identitet. Ipak, Rada poručuje da neće drastično menjati stil odevanja.

Rada Manojlović zavodnica: Cvija ostavio devojku zbog nje! (Foto)
"Nikada ne bih zarad promene imidža donosila radikalnu odluku, kao što je šišanje na kratko", kaže nam Rada. "Takve promene dolaze u obzir samo za slikanja i spotove, ali na sceni moram biti ja. Sa dugom kosom osećam se seksi, zavodljivo, slobodno i ne bih je menjala."

Mada je često na udaru modnih kritičara koji je ne štede kada je reč o njenom prepoznatljivom stilu odevanja, Manojlovićeva tvrdi da joj to ne smeta.

"Uživam u životu i u svojoj koži, pa i u svojoj garderobi. Umem da poslušam savet, pa ubacim neki detalj koji nisam koristila. Oblačim se kako želim. Za mene je stil odevanja način da pokažem da ne robujem predrasudama i utemeljenim modnim normama. Ne opterećujem se time koje se boje i stilovi slažu. Ali, mnoge devojke me pitaju gde kupujem haljine. Sve duge svečane haljine za crvene tepihe sam sama kreirala i šila, a raduje me što sam skoro uvek bila proglašavana za jednu od najbolje odevenih na tim manifestacijama."

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>