Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković o neradnicima - Džidža, Simonida i Svetlana ne rade apsolutno ništa!

Prepirke na Farmi ne prestaju! Ako nisu zbog hrane, onda su zbog rada i nerada! Tako se i Ivan Marinković iznervirao, pa planuo, jer pojedini farmeri ne rade ništa!

Farma 5: Ivan Marinković o neradnicima  - Džidža, Simonida i Svetlana ne rade apsolutno ništa!



Ovonedeljna gazdarica Suzana Perović i njena portparolka Sara Trajanović raspoređivale su ko šta treba da radi tokom Suzaninog gazdovanja. Njihov plan nije se dopao Ivanu Marinkoviću, kojeg je iz takta izvelo to što su neki farmeri navodno povlašćeni! Naime, on se pobunio zbog toga što Simonida, Mis Svetlana i Džidža ne rade apsolutno ništa!

Svog obožavaoca pokušala je da umiri gazdaricina portparolka Sara (valjda po službenoj dužnosti), pa mu je govorila kako to nije istina, i kako i one isto imaju zadatke. A koje zadatke one imaju i šta će zapravo raditi na imanju, videćemo tokom narednih dana.

Međutim, Ivanu đavo ipak nije davao mira, te se kasnije opet iznervirao, ali drugačijim povodom. Njemu se nije dopalo to što su pojedini farmeri pisanje himne za Farmu preuzeli na sebe, kao da su upravo oni bogomdani da to urade, bez konsultacija sa ostalim farmerima. "Zadruga je lepo rekla da treba svi da učestvujemo", žalio se Ivan, i dodao: "Eto vam pa pišite, ja ne moram ni da učestvujem, niti bilo šta da sugerišem... ne moram ni u spotu da vam se pojavim", osetio se izopštenim Marinković.

Autor: T.I.
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>