Region

Svet

Farma 5: Lepi Mića uhvaćen u laži! Zadruga intervenisala, odnosi se ponovo komplikuju!

Iako deluje da je na Farmi situacija malo mirnija poslednjih nekoliko dana, odnosi među ženama ponovo se komplikuju, pa je drugarica Jelene Golubović sada postala njen najveći neprijatelj.

Farma 5: Lepi Mića uhvaćen u laži! Zadruga intervenisala, odnosi se ponovo komplikuju!



Naime, tokom igre istine Romana je postavila pitanje Lepom Mići. Jasno je da su Jelena Golubović i Lepi Mića počeli da se mnogo druže u poslednje vreme, što je potpuno neočekivano s obzirom da su se od samog početka konstantno svađali i vređali, a upravo je Mića Jeleni uputio neke od najgorih uvreda. Romanu je interesovalo da li se Mića sada druži sa rediteljkom samo zato što ona ima najviše glasača, a ovo pitanje postavila je jer je Mića nju optuživao za to od samog početka rijalitija.

Mića je pokušao da se izvuče pa je lagao i izjavio da je Zadruga naložila da se on i Jelena Golubović pomire. Posle kratkog vremena stiglo je pismo od Zadruge, a u njemu je objašnjeno da Mića ne govori istinu. Zadruga je jasno naglasila da se ne meša u tuđe odnose i da nikoga ne svađa, ali ni ne miri.

Inače, Jelena Golubović je od samog početka dobra sa Romanom Panić, a neko vreme i Zorica Marković joj je bila velika podrška i dobra prijateljica. Međutim, Jelena je sada izjavila da je Zorica njen najveći neprijatelj i da su formirani novi klanovi na imanju.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>