Region

Svet

Tropiko Bend održao koncert u Sava centru: Ceca i Ana Ivanović đuskale u prvom redu! (Foto)

U krcatoj dvorani Sava centra Tropiko bend u utorak veče održao je koncert za pamćenje.

Tropiko Bend održao koncert u Sava centru: Ceca i Ana Ivanović đuskale u prvom redu! (Foto)



Ana Ivanović je, kako je Kurir i najavio, uz njihove pesme proslavila 26. rođendan, smestivši se u prvi red, a omiljena grupa poklonila joj je pesmu "Ćao, bela", uz koju je i zaigrala.



Vesela i razigrana bila je i Ceca Ražnatović, koja se, čim je ušla u salu, našla u centru pažnje obožavalaca i predstavnika medija.



Momci iz Tropiko benda su oduševili publiku već prvim taktovima numere "U ljubav verujem", kojom su otvorili ovo nezaboravno veče. Nizali su se hitovi "Zar ti", "Sve moje zore", "Ćao, bela"...

Frontmen benda pozdravio je publiku i primetio: "Koliko vidim, raspoloženi ste da pevate s nama", rekao je Aleksandar Cvetković i nastavio još zdušnije s pesmom. Zanimljivo je da je Sale svoju čuvenu kapu, koju skoro nikada ne skida, poklonio Vuku Kostiću.



Među brojnim poznatim ličnostima koje su uživale u koncertu, na kojem je gostovao OK bend, mogli su se videti i Aca Lukas sa suprugom Sonjom.



Sem poznatog para, koncertu su prisustvovali i Dajana i Žika Jakšić, Jovana Pajić (supruga Saše Cvetkovića), Darko Filipović sa suprugom, Milan Dinčić Dinča, Jelena Kostov, Ivana Pavković, Petar Mitić, Savo Perović i mnogi drugi, a momci iz Tropika novo druženje s Beograđanima zakazali su već za Novu godinu.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Marina Lopičić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>