Region

Svet

X Factor Adria: Romski hip-hop sastav oduševio Kikija, suze u žiriju i prolazak dalje za transeksualca! (Foto+Video)

Upravo je završeno emotivanje druge epizode popularnog muzičkog takmičenja "X Factor Adria", a kako se još uvek prikazuju audicije i ovu epizodu obeležili su kandidati koji su oduševili, ali i dobro nasmejali žiri.

X Factor Adria: Romski hip-hop sastav oduševio Kikija, suze u žiriju i prolazak dalje za transeksualca! (Foto+Video)



Već na samom početku druge epizode emisije X Factor Adria žiri je bio iznenađen Filipom iz Makedonije, koji je zahtevao da mu se obraćaju u ženskom rodu, a sebe je predstavio kao Fifi. Iako je bilo očigledno da Željko Joksimović nije oduševljen kandidatom, nakon nekoliko taktova i otpevanih stihova videlo se prijatna iznenađenost na licima članova žirija.



Nakon pozitivnih komentara od strane Emine, Kristine i Kikija, Željko Joksimović je zamolio Filipa da otpeva još jednu pesmu, a zatim ipak ostao pri svom "Ne", ali su ostali članovi žirija ipak pustili Filipa u sledeći krug takmičenja.



X Factor Adria: Trinaestogodišnja Ilma raspametila žiri! (Foto+Video)
Nakon njega pevao je Marko Balabanović koji je izveo "Ti si sav moj bol" i prošao dalje sa četiri "da". Posle njega na bini se pojavio Ninoslav Todorović koji je bio intersantan žiriju, ali njegov glas nije bio dovoljno dobar da bi prošao u sledeći krug. Nikola Paunović iz Kragujevca, sa druge strane, uspeo je da osvoji žiri svojim izvođenjem i da se pojavi u sledećem krugu. Zatim je na binu izašla prva takmičarka za večeras Efimija Jovanova, koja je imala problema sa tremom, a onda ju je Kiki zamolio da otpeva još jednu pesmu i ispravi greške koje je pravila u prvom izvođenju. Uspela je da nasmeje žiri i publiku, ali ne i da prođe dalje.



Večeras se pojavila i takmičarka koja ne govori srpski jezik, Megi Petković. Emina joj je rekla da mora da vežba pesme na srpskom, žiri je bio nezadovoljan time što ona komunicira i peva samo na engleskom, a Kristina Kovač naglasila je da je krajnje vreme da Beograd postane metropola i dala joj jedno "da". Posle nje nastupio je Stefan Koković koji je nastup posvetio pokojnom bratu, koji ga je i naterao da počne da se bavi muzikom. Inače, Stefan se bavi modnom fotografijom, a za svoje pojavljivanje u ovom šou dobio je veliku podršku od Ane Štajdohar i Nikole Demonje.



Sledeća je bila Katarina Jovanović koja je pokazala neverovatan "crnački glas". Ona se već takmičila u takmičenju "Ja imam talenat" gde je osvojila osmo mesto, ali je sem talenta žiri u njoj prepoznao i "x faktor" pa je sa četiri "da" prošla u sledeći krug takmičenja. Nakon Katarine koja je oduševila žiri, na sceni se pojavio Harnes Safić, harizmatičan dečko koji je dobro zabavio publiku, ali se odlučio za pesmu "Lane moje" koja nije bila dovoljna da bi prošao dalje.



Onda je usledila prava atrakcija! Romska hip-hop grupa "Roma Sijam" izašla je na scenu. Oni su predstavili romski hip-hop i potpuno oduševili Kikija: "Toliko ste posebni, da ste vi moji favoriti", rekao je pevač.



Kristina Kovač rekla je: "Vi ste rodonačelnici novog žanra, ne znam da li ste svesni", a Željko je od njih zahtevao da se snađu pevajući nešto što nisu spremili, gde su još jednom pokazali izuzetan talenat i svakako potrebni "x faktor", pa su sa četiri "da" prošli u sledeći krug takmičenja, a večeras su nastupili kao jedina grupa dok su svi ostali takmičari pojedinačno pevali.



40-godišnja Marija Milić bila je sledeća, odlučila je da iznenadi svoju porodicu i razbije životnu monotoniju, pa se prijavila za ovo takmičenje. Ipak, Kristina joj je rekla da "peva kao ukrajinska veštica", a Željko joj je suptilno rekao da ne treba da se bavi pevanjem. Onda je na binu izašla mlada plavuša Katarina Manojlović, a sem anđeoskog glasa oduševila ih je i svojom anđeoskom lepotom i prošla je dalje.



Vanja Prokopijević izašla je posle nje na scenu, ali je akcenat "bacila" na svoje igranje, ipak uspela je da osvoji dovoljno "da" i prošla je dalje. Potom je Jelena Milovanović izašla na scenu i pokušala da peva pesmu od Bijonse, ali ju je trema savladala. Ipak, žiri je prepoznao njen potencijal i shvatio da pored treme i ogromnog straha ima i neverovatan glas.



X Factor Adria: Emina Jahović se rasplakala! (Video)
Pretposlednja takmičarka za večeras, Aleksandra Sekulić dobila je kompliment od Kikija, koji je rekao da je Severina dobila konkurenciju, a iako je Kristina imala nekoliko zamerki, svi ostali pustili su je dalje. Poslednja je pevala Tamara Milanović, koja je imala čak i interesantnu najavu, a nakon što je odlučila da "iskoristi još nekoliko šansi u životu i prijavi se za X Factor Adria, dobila je podršku žirija i prošla u sledeći krug takmičenja. Upravo ova takmičarka uspela je da rasplače Kristinu Kovač koja je rekla da je ponosna što se nalazi sa njom u istoj prostoriji. Sledeća je progovorila Emina Jahović koja je takođe pričala kroz suze, a onda se i sama takmičarka rasplakala.



Autor: M.P.
Foto: Ilustracija/Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>