Region

Svet

Region

Ljiljana Jakšić: Partner me je ostavio čim je saznao da sam trudna!

Glumica Ljiljana Jakšić uskoro će se poroditi, a prema navodima lekara na svet će doneti ćerku već u narednih dvadesetak dana.

Ljiljana Jakšić: Partner me je ostavio čim je saznao da sam trudna!Ljiljana Jakšić Salveta trudna: Presrećna sam što ću roditi ćerku!
Vest da je ova 52-godišnja glumica ostala u drugom stanju mnoge je iznenadila i šokirala, ali je Ljiljana presrećna i oduševljena svime što se događa. Ona je za "Ekskluziv" rekla da je oduvek verovala da će kad tad postati majka i da nikada nije odustala: "Dešavalo mi se par puta da ostanem u drugom stanju, ali ipak nisam uspevala da iznesem trudnoću do kraja", rekla je Ljiljana.

Iako je presrećna što je u drugom stanju i što će postati majka, glumica kaže da se već oseća kao samohrana majka: "Partner je odustao istog trenutka kada je saznao da sam trudna, odnosno kada je shvatio šta se događa. Od tada je svako poštao svojim putem. Ne treba nikoga prisiljavati da bude roditelj, ne optužujem ga, ali ga ipak ne razumem", kaže glumica.

Autor: M.P.
Foto: D. Goll

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>