Region

Svet

Goca Božinovska: Zaboravim tekst pesme samo kad nema love i bakšiša!

Goca Božinovska (48) nedavno se obrukala u jednoj emisiji, jer nije znala tekst pesme "Ivanova korita". Da bi se opravdala ona je rekla da u emisijama peva samo na plejbek.

Goca Božinovska: Zaboravim tekst pesme samo kad nema love i bakšiša!



Goca Božinovska zaboravila tekst pesme u emisiji: Navikla sam na plejbek!
Sada se svemu smeje i ne daje ni pet para na to što mnogi na estradi komentarišu njeno neznanje. "Neka priča i neka piše ko šta hoće! Ja sam, brate, u svom filmu koji nekad nema veze sa stvarnošću. Znam 1.000 pesama. Mogu u cugu da vam izdeklemujem tekstove svih. U stvari, da ih otpevam. Ali, to ne mogu u studiju, već samo na nekom veselju, pred publikom. Mene publika podstiče. Zaboravljam i zbunjujem se samo kad nema love i bakšiša. Kad zapljušte pare, svega se setim i sve znam. Šta da radim, lova mi razveže grlo i podstakne pamćenje. Sad se, kao, šalim, ali u tome ima istine", kaže Božinovska.

Između ostalog u intervjuu  pevačica je rekla i da je ponekad "potpuno sluđena", što je imala prilike i da pokaže. "Često sam skroz sluđena žena. Nedavno sam bila kod moje Zlate na slavi. I umesto da joj čestitam rođendan, čestitala sam joj slavu. Joj, opet sam pogrešila. U stvari, umesto da joj čestitam slavu, ja sam joj čestitala rođendan. Nije mi zamerila, zna ona da su to moji fazoni i da ja nju obožavam. Baš me briga što ne razumeju svi moje fore i to što sam često u nekom svom filmu", iskrena je Goca Božinovska.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>