Svet

Region

Oprostili se od učiteljice Edne: Simpsonovi odali počast preminuloj glumici Marši Volas!

U poslednjoj epizodi najpoznatije animirane serije "Simpsonovi", ekipa serije odala je počast preminuloj koleginici Marši Volas, koja je svoj glas pozajmljivala učiteljici Edni.

Oprostili se od učiteljice Edne: Simpsonovi odali počast preminuloj glumici Marši Volas!



Umrla glumica Marša Volas, poznata kao učiteljica Edna iz Simpsonovih
Učiteljica Edna Krabapel ostala je bez svog glasa, jer je glumica Marša Volas, koja je Edni davala život, preminula prošlog meseca u svojoj 70-oj godini od komplikacija nastalih usled zapaljenja pluća. Kolege preminule glumice odale su joj omaž, i to na način svojstven animiranoj seriji. Naime, uvodna špica koja ide na početku svake epizode, a u kojoj Bart Simpson na školskoj tabli ispisuje različite opaske, puštena je sa izmenjenim sadržajem: umesto svojih nepristojnih doskočica, Bart ispisuje "Zaista ćete nam nedostajati gospođo K."

Producenti serije najavili su da će lik učiteljice Edne biti povučen zbog smrti Marše Valas, ali kako je glumica snimila celu sezonu unapred, gledaoci će imati još neko vreme pred sobom da se druže sa Ednom Krabapel.

Inače, još ranije su producenti najavili da će jedan lik iz "Simpsonovih" biti "uklonjen", odnosno ubijen u narednoj sezoni. Dosta se pogađalo ko bi to mogao biti, a nakon smrti Marše Volas počele su priče da će upravo lik učiteljice Edne biti taj koji će nasilno skončati u narednoj sezoni. Ipak, producent serije Al Džin je takve priče demantovao, te kazao da će to biti jedan drugi prepoznatljivi lik iz najpopularnije animirane serije svih vremena.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>