Ljubav

Style

Verovali ili ne: Muškarcima se sviđaju prosečne žene

Uprkos reklamnom i medijskom plasiranju da žena u svakom trenutku mora izgledati u najboljem izdanju, istraživanja pokazuju da savršenstvo kod pripadnika jačeg pola uopšte ne prolazi.

Verovali ili ne: Muškarcima se sviđaju prosečne žene



Stvari koje mu znače više od Volim te!
Najnovija studija donela je šokantne rezultate. Muškarcima se uopšte ne sviđaju "ekstremno dobre ribe", već dame sasvim prosečnog izgleda. Naravno, ove prve vole da gledaju i o njima maštaju, ali u njima ne nalaze potencijalni materijal za ozbiljnu vezu ili brak.

Tipovi žena koje muškarci ne žele da ožene!
Stručnjaci sa britanskog Nortvestern univerziteta testirali su grupu studenata. Mladići su imali zadatak da izlaze na "sudare" s raznoraznim devojkama, a zatim da im daju ocene u vezi s njihovom lepotom, oblačenjem, ponašanjem, ali i da procene da li bi s njima mogli da budu u vezi. Pokazalo se da raskošne lepotice uopšte nisu na ceni! Pored njih, momci se osećaju nesigurno, ljubomorno i stalno su u strahu da će im ih neki bolji rival preoteti. Zato, za stalne partnerke pre biraju manje zgodnu ženu uz koju će se osećati udobno i sigurno.

Ako ste ipak prirodna lepotica, sledećeg puta kada budete išli s nekim momkom na dejt, potrudite se da ne budete baš u svom najboljem izdanju, jer ćete na taj način sebi povećati šanse da vas shvati zaozbiljno.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>