Region

Svet

Lepa Brena: Da je na početku iza mene stajao Grand, sada bih bila Madona!

Folk diva Lepa Brena, jedna od najvećih muzičkih zvezda Balkana, ne prestaje da javnost oduševljava životnom energijom. Iako je nedavno napunila pedeset tri godine, pleni mladalačkim izgledom i zavidnom pozitivnom energijom, a osmehom sve razoružava.

Lepa Brena: Da je na početku iza mene stajao Grand, sada bih bila Madona!



Više od dve decenije skladnog braka sa nekadašnjim teniskom asom Slobodanom Živojinovićem slavi svakodnevno. Bračni par otkriva sve čari slobodnog vremena tek sada kada su njihova deca dovoljno odrasla za samostalne životne staze. Oni žive u Americi, i Brena i Slobodan provode vreme sa njima što češće mogu.

Lepa Brena je nedavno proslavila rođendan sa prijateljima sa estrade koji su joj upriličili nezaboravni dan na Dunavu. Pevačica prelepe boje glasa nije bila tužna što rođendan ne slavi sa suprugom, koji je ranije otputovao u posetu sinovima, i njihovom decom, jer je znala da će samo nekoliko dana posle slavlja otputovati preko okeana. Ona je krajem pretprošle nedelje otputovala u Ameriku, kako bi se pridružila sinovima i suprugu, a dan pre odlaska ugostila je ekipu magazina "Hello" na Košutnjaku, uoči snimanja emisije Zvezde Granda. Vedrinom i ljubaznošću, ali i činjenicom da je jednostavna iako je velika zvezda, opčinila je članove ekipe.

Kako ste proslavili pedeset treći rođendan?

"Slavila sam sa prijateljima i kolegama u Krčedinu, na Dunavu, u vikendici kod Šabana Šaulića. Bili su tu Šaban i njegova supruga Goca, Saša Popović sa suprugom Suzanom, Aca Lukas sa Sonjom, Zorica Brunclik i Kemiš. Bio je prelep oktobarski dan, a ja sam posle ručka čak malo i pecala. Ulovila sam soma od šest kilograma. Pošto je Šaban pasionirani ribolovac, dobila sam sve pohvale od njega."

Za vas kažu da ste vrlo veran i požrtvovan prijatelj. Budući da dugo godina postojite na estradi, na koji način ste uspeli da sačuvate i izgradite sva ta prijateljstva?

"Moja profesija je takva da je vezana za stalna putovanja, gostovanja i dobar deo tih prijateljstava je teško održati kada ste često na drugom kraju sveta. Zato kada se vidim sa dragim ljudima, nastavimo tačno tamo gde smo stali."

Da sada započinjete karijeru, da li biste se prijavili na takmičenje "Zvezde Granda"?

"Ne znam šta da vam kažem. Kada sam ja počinjala, sve je bilo drugačije. Da je onda iza mene stala bilo koja produkcija poput "Granda", ja bih danas bila Madona."

Autor: M.P.
Izvor: Hello
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>