Region

Svet

Marko Bulat ima neobične fanove: Obožavalac istetovirao reči njegove pesme na leđima! (Foto)

Folk pevač Marko Bulat ima neobične fanove, koji naklonost prema njemu izražavaju i tetovažom. Tako je jedan obožavalac popularnog pevača na svojoj koži istetovirao stihove Bulatove pesme.

Marko Bulat ima neobične fanove: Obožavalac istetovirao reči njegove pesme na leđima! (Foto)



"Ti znaš Bože sto puteva, i svi oni nekud vode, pokaži mi samo jedan, koji vodi do slobode". Baš ove reči, stihove pesme Marka Bulata, pre desetak dana je istetovirao Mihajlo Ristić, iz Koteža, u Beogradu. Nedavno se Ristić sreo sa omiljenim pevačem, Markom Bulatom,  koji mu je tom prilikom poklonio kartu za svoj koncert, koji će se održati 24. novembra, u Hali "Pionir", u Beogradu.

"Poslali su mi na fejsbuk sliku tetovaže i bilo mi je drago", kaže Marko Bulat. "Mnogi su mi rekli da su stihove stavljali kao statuse na društvenim mrežama, ali, ovaj momak je to istetovirao. Čim sam došao do njegovog broja telefona, pozvao sam ga da ga upoznam i tom prilikom sam mu poklonio kartu za predstojeći koncert, 24. novembra". rekao je Bulat.

Mihajlo kaže da je baš ovo rešio da istetovira, jer "ništa se ne može uraditi bez božije pomoći, posebno se ne može naći pravi put". "Marko Bulat peva našu realnost, naš život u stihovima", rekao je Mihajlo Ristić, naglasivši da se raduje koncertu, na koji će otići s društvom iz kraja, koje obožava da sluša Marka Bulata.



Pevač Marko Bulat, takođe, ne krije da je ljubitelj tetovaža, a na svom telu ima istetoviran krst i anđele sa Konstantinovim monogramom. "Kažu, tetovaža je odraz trenutka ili nečijeg stava u životu", složio se i Marko Bulat. "Razmišljam, posle koncerta možda istetoviram još nešto. Zašto da ne? Ljudi na različite načine pokazuju svoje emocije, stanje, nadu... Ne opravdavam tetoviranje iz pomodarstva, pa ako je neka zvezda nešto iscrtala na svom telu, da to krenu da rade mnogi. Sasvim je u redu da neko telo ukrasi nečim što mu znači i podseća na nešto", završava priču Marko.

Autor: T.I.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>