Svet

Region

Pamela Anderson istrčala maraton, pa se srušila od umora! (Foto)

Pamela Anderson je hrabro navukla patike na noge i istrčala ceo maraton: svih 42 kilometra! Ipak, umor ju je na kraju stigao, pa se i srušila!

Pamela Anderson istrčala maraton, pa se srušila od umora! (Foto)



Maratonska staza duga 42 kilometra veliki je zalogaj i za mnoge profesionalne sportiste, a kamoli za krhku glumicu. Ipak, poznata humanitarka Pamela je stisnula zube i hrabro istrčala na stazu, jer kao što je rekla, nije mogla da odustane jer je trka imala humanitarni karakter.

Hrabra glumica je očigledno imala jak motiv da završi trku, jer je izdržala svih 42 kilometra, iako je tokom trke imala bolnu grimasu na licu, a često se hvatala i za desnu nogu. Maratonsku stazu u Njujorku, bivša "čuvarka plaže" istrčala je za 5 sati i 41 minut.

Još ranije je Pamela najavila da će učestvovati u maratonu, jer je to način da se sakupi novac kao pomoć Haitiju. Ona je tada iskazivala i veliki entuzijazam i ushićenje što će učestvovati u ovom poduhvatu. Verujemo da je još ushićenija bila po završetku maratona, ali to verovatno nije mogla i da iskaže, jer je glumica doslove precrkla od umora. Tako je na svom Tviter profilu objavila fotografiju kako leži na krevetu prekrivena oblogama!


Foto: Twitter

S obzirom na pređenu kilometražu, lepa Pamela sigurno neće još dugo ustati iz kreveta! Kakogod, zaslužuje sve pohvale za smelost i izdržljivost!

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>