Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković oplela po Simonidi i Lepom Mići - Neću da pevam sa polu-pevačima!

Zorica Marković često sa ponosom ističe svoj radni staž i karijeru, te se ne libi da potkači i one koje smatra polu-pevačima. Ovog puta, na zub je uzela Simonidu Ačević i Lepog Miću.

Farma 5: Zorica Marković oplela po Simonidi i Lepom Mići - Neću da pevam sa polu-pevačima!



"Poštujem to što Simonida ima milion pregleda na Jutjubu, ali to nije karijera! Ja imam 4 miliona nosača zvuka", ponosno je istakla Zorica Marković.

Simonidi nije prijalo ovo poređenje, pa se branila time da ona ima potpuno drugačiji stil. Ipak, nije se dala Zorica, pa joj je prebacila to što Jutjub zvezda na žurkama voli da se lati mikrofona.

"Ti uzmeš mikrofon i čula si na šta to liči! Ma kakva si ti pevačica", surovo iskrena je bila Markovićka. Ona je nastavila da priča o tome kako joj smeta što se polu-pevači na žurkama otimaju za mikrofon. "Ja neću da pevam sa polu-pevačima", zaključila je folk zvezda.

Potom, Zorica se nije zaustavila samo na Simonidi, već je oplela i po Lepom Mići. "Ne razumem da čovek koji je sa 60 godina dobio priliku da se pokaže na Farmi toliko psuje i tako se ponaša, a sasvim je prosečan pevač! Pritom, mi pričamo o čoveku koji je 20 godina bio zabranjen na svim televizijama", kazala je Zorica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>