Region

Svet

Nataša i Kristina Bekvalac u provodu sa jačim polovinama! (Foto)

Nataša Bekvalac voli da sa svojim fanovima na društvenim mrežama podeli trenutke iz svog privatnog života, te je tako objavila fotografiju na kojoj je sa Vladom Vuksanovićem i sestrom Kristinom na porodičnom ručku.

Nataša i Kristina Bekvalac u provodu sa jačim polovinama! (Foto)



Pevačica Nataša Bekvalac je na svom Tviter profilu postavila fotografiju na kojoj ona i sestra Kristina na ručku uživaju sa svojim jačim polovinama, manekenom Vladom Vuksanovićem i Kristininim suprugom Ivom Martinovićem.

Inače, obe sestre su sa svojim sadašnjim muškarcima imale turbulentne veze. Nata je sa Vladom više puta raskidala i mirila se, da bi poslednje pomirenje konačno rezultiralo i veridbom u septembru. I njena sestra Kristina, inače dizajnerka, se od svog muža Ive u jednom momentu i rastala. Ipak, njih dvoje su se pomirili, te opet uživaju u zajedničkom životu sa svojom ćerkicom Petrom.


Foto: Instagram

Da Natasa i Vlada ovog puta misle ozbiljno, pokazuje i to što se ovaj par sve češće može videti u "porodičnoj atmosferi". Tako, pevačica je svog verenika vodila i u familijarne posete, te i na Instagramu postavila sliku sa porodičnog druženja. "Loza pod kojom sam odrasla... Sremski Karlovci", napisala je Nata ispod slike.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>